Člani

Še nikoli ni bilo toliko razlogov za članstvo v Društvu za psihološko svetovanje Kameleon kot sedaj! Društvo že več kot 5 let zagotavlja brezplačno in anonimno spletno psihološko svetovanje. Tu smo za vas, da vam prisluhnemo in opora vsakemu, ki potrebuje nasvet.  Obenem vsako leto izvedemo več dogodkov in delavnic, pri vsem pa imajo prednost prav naši člani.

Smo pionirji v psihološkem spletnem svetovanju. Naša stran temelji na delu izkušenih svetovalcev, ki svojo predanost delu vsak dan kažejo preko prostovoljstva in nudenja pomoči. Tu lahko najdete vrsto različnih informacij, brezplačne psihološke nasvete, poudarek pa dajemo tudi sociali in izboljšanju kvalitete življenja. Uporabnikom je omogočen hiter dostop do želenih informacij, 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu.

Članstvo v društvu je prostovoljno in nastopi ob plačilu članarine (10€/leto). Položnico za plačilo članarine bomo novim članom poslali po pošti, lahko pa jo sami nakažete na TRR društva: SI56 0600  0037 3015 836 (Banka Celje), Namen: Članarina.

Če postanete član

  1. Obveščamo vas o vseh aktualnih delavnicah, dogodkih in izobraževanjih.
  2. Imate prednost pri prijavah na delavnice, dogodke in izobraževanja društva
  3. Imate 15% popusta pri prijavah na delavnice, dogodke in izobraževanja društva.
  4. Sodelujete v nagradnih igrah
  5. V pripravi: Brezplačno svetovanje v živo za nove člane društva (prvih 5h).

Želim postati član